A Párkányi Gimnázium igazgatónője

Mgr. Mezeiová Ildikó


A Párkányi Gimnázium már kétszer vette igénybe a cég segítségét az újjáépítési munkálatoknál és a szociális helységek korszerűsítésénél. Az iskola által támasztott követelményeknek teljesen megfelelt. Szolgálatkészek voltak és a munka maga is nagyon szépre sikerült. Nagyon szigorúan betartották a határéridőket és az előre megszabott árat. Soha nem fordult elő probléma az alkalmazottakkal. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.

Dunaradványi lelkész

Mgr. Tücsök Zsuzsanna


Négy cégtől kértem ajánlatot a templom felújítási munkálataira. Az övék volt a legjobb ajánlat. Nagyon ügyesen dolgoztak. A munkát még határidő előtt befejezték. A munkások tisztelettudóan viselkedtek és készséggel válaszoltak a kérdéseimre. Félelem nélkül merem őket ajánlani.

Béla polgármestere

Michal Varga


Gyorsan és pontosan dolgonak. Megfizethető és megbízható cég. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ha a jövőben segítség kell, biztosan újra őket hívom majd...

Bart község polgármestere

Hubač Alexander, Ing.


Rendkívül megbízható cég: Az elképzeléseimet megvalósították, Minden határidőt betartottak, A megszabott ártól alig tértek el. Én bátran ajánlom őket!